• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 80 SIDESTEP-WINKELS
 • SERVICE: +31 20 225 1487
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 80 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands

  Annuleringsbeleid voor klanten

  Klanten hebben het recht een bestelling te annuleren. Een klant is een natuurlijke persoon die een wettelijke transactie afsluit voor een doel dat niet kan worden toegeschreven aan commerciële of zelfstandige beroepsactiviteiten.

  Annuleringsrecht
  Je hebt het recht om dit contract binnen 30 dagen te annuleren, zonder hiervoor een reden op te geven.

  De annuleringsperiode duurt 30 dagen vanaf de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde partij die niet de bezorger is, het laatste artikel hebt ontvangen.

  Om je recht op annulering uit te oefenen, moet je ons (Foot Locker Europe.com GmbH, Tiroler Straße 13a, 45659 Recklinghausen, tel. +49 (0)2361995 9020, E-Mail: kundenservice@sidestep-shoes.com ) over je beslissing informeren door ons hierover een duidelijke verklaring te sturen per post, e-mail of fax. Hiervoor kun je het sjabloon annuleringsformulier, gebruiken, maar dat is niet verplicht.

  Om dit recht uit te oefenen binnen de goedgekeurde periode, moet je er alleen voor zorgen dat je voor de deadline bericht hebt gestuurd dat je de overeenkomst wilt ontbinden.

  Annuleringsprocedure
  Als je dit contract ontbindt, dan zorgen we voor een volledige terugbetaling, inclusief verzendkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten die je gemaakt hebt door te besluiten een andere verzendmethode te kiezen dan onze standaard economy-service). Dit gebeurt direct of binnen 14 dagen nadat we je annuleringsmelding hebben ontvangen. Tenzij we hierover andere afspraken met je hebben gemaakt, wordt de terugbetaling op dezelfde manier gedaan als waarop je de oorspronkelijke transactie hebt uitgevoerd. Hiervoor hoef je nooit kosten te betalen. We kunnen de terugbetaling uitstellen tot we de geretourneerde artikelen hebben ontvangen of tot je ons het bewijs hebt verstrekt dat je ze hebt verzonden, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.

  Je moet de artikelen direct of binnen veertien dagen nadat je ons hebt laten weten dat je deze overeenkomst wilt ontbinden naar ons terugsturen of aan ons overdragen. Als je de artikelen binnen de periode van veertien dagen verzendt, beschouwen we de deadline als gehaald. Wij nemen de kosten voor de retourzending voor onze rekening.

  Jij bent aansprakelijk voor eventueel waardeverlies als dit toe te schrijven is aan handelingen die niet noodzakelijk waren voor het controleren van de eigenschappen, kenmerken en de werking van de artikelen.

  - Einde annuleringsbeleid -