• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 80 SIDESTEP-WINKELS
 • SERVICE2: +49 (0) 2361 995 9020
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 80 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands

  Betaalmethoden

  Je creditcard gebruiken voor je aankoop is makkelijk en veilig. Wij accepteren:

  • MasterCard
  • Visa

  Je kaart wordt pas belast op het moment dat je bestelling wordt verzonden. Als je een deel van je bestelling terugstuurt, wordt het bijbehorende bedrag teruggestort op je kaart. Alle gevoelige informatie wordt versleuteld via SSL. Deze hoge veiligheidsstandaard zorgt ervoor dat je aankopen met een creditcard bij ons veilig zijn.

  Je kunt ook betalen via PayPal. Vink gewoon die betaalmethode aan. Aan het einde van het bestelproces word je dan doorgeleid naar de website van PayPal.

  Als je al klant bent bij PayPal, dan kun je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord en je betaling bevestigen. Als je nog geen klant bij PayPal bent, kun je een account aanmaken.

  Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden nadat we je betaling hebben ontvangen. In de meeste gevallen ontvangen we jouw PayPal-betaling binnen slechts een paar minuten.

  Als we de betaling ontvangen voor 15.00 uur, dan wordt je bestelling meestal dezelfde dag nog verzonden (ma-vrij).

  Als je kiest voor vooruitbetaling, dan ontvang je na het voltooien van je bestelling een e-mail met de bestelbevestiging en onze bankgegevens (controleer je map met ongewenste e-mails na het afronden van je bestelling).

  Overboekingen vanuit andere landen dan Duitsland kunnen tot zeven dagen in beslag nemen.

  Vermeld bij het invoeren van een overschrijving het klantnummer en factuurnummer, zodat je betaling zo snel mogelijk verwerkt kan worden.

  Als je kiest voor vooruitbetaling, dan heeft dit geen invloed op je recht om de artikelen binnen 365 dagen te retourneren. Zodra we je retourzending hebben gecontroleerd, restitueren we het aankoopbedrag op de bankrekening die gebruikt is voor jouw betaling.

  Zorg ervoor dat je toegang houdt tot je rekening of ons informeert over een andere/nieuwe rekening.

  Belangrijk: Vanwege wetgeving rondom internationale SEPA-betalingen (single euro payments area) in Duitsland, Oostenrijk en 30 andere Europese landen, vragen we je om voor alle betalingen alleen de IBAN- en BIC-nummers te gebruiken.

  Op Sidestep.nl kunt u winkelen met iDEAL, de veilige online betaalmethode die door de Nederlandse bankwereld ontwikkeld is. iDEAL maakt het mogelijk om via internetbankieren online te betalen.

  Sofort Bankieren is een internationaal bankoverschrijvingssysteem. Met Sofort hoeft u geen geld naar een virtuele rekening te sturen en u hebt geen creditcard nodig: u voert gewoon uw bankgegevens in en uw betaling wordt direct verwerkt.