• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands
  sale
  Beginpagina Alle
  Merk Vans x
  Min. €
  Max. €

  VANS – SCHOENEN VOOR IEDEREEN


  Zon, strand en een heleboel ideeën. Wat hebben skateboards, Barbie-poppen en de computermuis met elkaar te maken? Misschien raad je het al, deze beroemde uitvindingen onstonden onder de zon van Californië. Wat begon in Amerika, sloeg al snel over naar de wijdere wereld. Toen de eerste skateboards over de straten van Californië rolden in de jaren 60 bestonden er eigenlijk nog geen fatsoenlijke skateschoenen. Daar bracht Paul van Doren -samen met zijn partner - verandering in. Onlangs openden zij een fabriek voor schoenen met rubberen zolen.

  Met de opkomende skateboardtrend in het oog ontdekten ze al snel wat deze sport het meeste mist: schoenen met een stevige grip. En niet te vergeten, een stevige bovenkant die de enkel omsluit voor extra steun en natuurlijk ook een cool design. Dat is het verhaal van Vans Schoenen. De rest is geschiedenis.

   

  Van Old School naar tijdloze klassieker


  De Vans-slogan „Off the wall“ betekent min of meer ''gek''. Maar vandaag de dag is het geen vereiste meer om prettig gestoord te zijn voor het dragen van een paar Vans Old School schoenen.  Vans schoenen zijn danken hun aanvankelijke populariteit aan de skate- en punkscene, maar tegenwoordig zis Vans ook als lifestylemodel niet meer weg te denken uit de maatschappij. Dat komt door het tijdloze design van Vans-modellen, zoals bijvoorbeeld de Authentic, Aloma, Era 59, of de LPE. Makkelijkt te combineren en beschikbaar in een groot aantal kleuren, Vans schoenen passen zo'n beetje op elke outfit en aan iedere voet. Naast traditionele kleurencombinaties en cultpatronen zoals ''Checkerboards'' brengt

  Vans ook steeds meer extravagante stofpatronen en kleurencombinaties op de markt.

   

  Vans bij SIDESTEP

  Heb jij al een paar Vans in de kast?
  Nee? Dan
  is dit je kans! SIDESTEP heeft een enorme keuze aan verschillende ontwerpen en kleuren. Vind jouw favoriete uitvoering en bestel ze vandaag nog op onze webshop. Nu met gratis verzending bij bestellingen vanaf €85!

  Dames
  Heren
  Kinderen