• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands
  sale
  Beginpagina Alle
  Merk Puma x
  Min. €
  Max. €

  PUMA SNEAKERS– TRADITIE ONTMOET LIFESTYLE

  Puma sneakers zijn in! Sinds 1948 is Puma een grote speler in de sportschoen- en lifestijlbranche. De Puma King schreef voetbalgeschiedenis en de Puma Suede - met zijn smalle vorm - is één van de meest populaire Puma sneakers ter wereld. Vele andere modellen maakten de sport- en sneaker scène kleurrijker en boeiender in de afgelopen 60 jaar. Tegenwoordig liggen veel van deze Puma sneakers opnieuw bij ons in de schappen.

  Puma – klassieke sportschoen en streetwear

  Als onderdeel van de retro golf restylde ook Puma zijn schoenen voor de sneakerscene. Puma voert dit concept al enige jaren succesvol uit. Want, wie kent deze sneakers niet: de Puma Speed Cat, de Puma Avanti of de Puma Sprint. Tegenwoordig zijn ook Puma schoenen zoals de Trinomic XT1 beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Trinimics waren in de jaren ’90 zeer populair en zitten tegenwoordig  vanzelfsprekend in het assortiment van SIDESTEP. Het meest opvallende aan deze Puma sneaker is - net zoals vroeger - de tussenzooldemping. De honingraatconstructie, die voorheen de pezen en gewrichten spaarde tijdens het hardlopen, zorgt er nu voor dat jij je Puma's draagt met nog meer comfort. Deze Puma schoenen trek jij voortaan alleen nog maar met tegenzin uit!

  Een andere vertegenwoordiger van comfort is de bestseller Puma Suede, die als Puma Suede Classic+ bij ons weer volop beschikbaar is.  Deze voormalige basketbalschoen uit de jaren ’80 is tegenwoordig een populaire keuze als het gaat om streetwear. De Classic+ is er in verschillende kleuren en blijft een overtuigende en tijdloze schoen. Breakdansers en hip-hoppers zijn sinds jaar en dag gek op deze schoen met zijn zachte leren bovenkant.

   
  Puma sneakers bij SIDESTEP

  Degene die graag een stukje sportgeschiedenis draagt is bij Puma van SIDESTEP aan het juiste adres. We hebben Puma sneakers voor dames en heren. De klassiekers, die schoengeschiedenis schreven, passen bij jouw outfit als cult accessoire. We leveren de Puma sneakers zonder verzendkosten en met de snelst mogelijke levertijd bij jou aan de voordeur. Tijd voor jouw paar Puma's. Bestel snel en geniet ervan!

  Dames
  Heren
  Kinderen