• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 80 SIDESTEP-WINKELS
 • SERVICE: +31 20 225 1487
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 80 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands
  TIMBERLAND 15% DISCOUNT*, Vouchercode: SDS-TIMBERLAND
  *15% discount on all regular and marked down Timberland items. Discount is valid from 12/06 -12/21/2019. It is not allowed to combine it with other promotions. Reduction pay-off is impossible.
  Beginpagina Alle
  Merk Nike x Model Roshe x
  Min. €
  Max. €
  Nike Roshe

  NIKE ROSHE RUN – DUIDELIJK DESIGN EN GROTE VERSCHEIDENHEID AAN KLEUREN!


  De Nike Roshe Run is een echte bestseller en is sinds zijn entree op de schoenenmarkt in 2012 steeds verder naar boven gekropen op de populariteitsschaal van sneakerfans. Nike heeft met deze schoen een ware Nike Roshe Run-opleving ontketend, waar de fabrikant graag op inspeelt door de fans met steeds nieuwe colorways en special editions in verrukking te brengen. Het duidelijke ontwerp van de Roshe Run blijft daarbij altijd behouden. Alleen het materiaal kan wel eens variëren, want naast de klassieke stijl met mesh-upper, is de Nike Roshe Run er ook in een leren variant.


  Lees meer

  Nike Roshe Run en het Zen-boeddhisme

  De opdracht van de designers van de Nike Roshe Run was om een schoen te ontwikkelen die niet te duur zou zijn en kon imponeren door eenvoud. Een minimalistische zool en een gemengd mesh-materiaal in coole kleuren is wat daaruit is gekomen. Althans, dat dat zou je bij de eerste aanblik op de Nike Roshe Run kunnen denken. Al bij het aantrekken merk je dat deze simpele schoencreatie perfect, want ultra-comfortabel, is. En wie daarna nog wat meer tijd met de Roshe Run doorbrengt of deze tekst hier leest, zal ontdekken waar de eenvoud van de Nike Roshe Run vandaan komt: in het Zen-boeddhisme is ‘”Roshi” een titel voor een Zen-meester en veel van de details van deze schoen zijn gemodelleerd naar een Zen-tuin. De wafelzool symboliseert een staptegel, de binnenzool geeft het gevoel alsof je door een pas aangeharkte Zen-tuin schrijdt.

  Nike Roshe Run bij SIDESTEP

  De Nike Roshe Run is licht, comfortabel en absoluut stijlvol. Als jij ook een Roshe Runner wil worden, krijg je daarvoor bij ons ruim de kans, want we hebben een grote keuze aan Nike Roshe Run-modellen voor dames en heren in veel verschillende maten en colorways. Bestel je persoonlijke Roshe Run bij ons zonder verzendkosten en ervaar snel deze mega-comfortabele schoen aan je eigen voeten.

  Lees minder