• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands
  sale
  Beginpagina Alle
  Merk Nike x Model Air Max 97 x
  Min. €
  Max. €
  Nike Air Max 97

  VANS AUTHENTIC – VAN BEGIN AF AAN EEN SUCCES!


  De geschiedenis van de Vans Authentic begint heel authentiek. In Anaheim, Californië, openden de broers Van Doren een kleine winkel waar ze op de openingsdag een aantal schoenmodellen in de étalage hadden. De huidige Vans Authentic was één van de schoenen. Toen klanten van het eerste uur deze schoenen wilden kopen, kon dat niet omdat er nog geen was er nog geen paar afgemaakt. Maar nog diezelfde middag kreeg iedereen zijn op maat gemaakte schoenen – authentieker kan het haast niet.


  Lees meer

  Vans Authentic – van sport- naar cultschoen

  De witte gevulkaniseerde zolen en de linnen bovenkant – dat zijn de karakteristieke kenmerken van de Vans Authentic. Alleen als je beter kijkt zie je ook een ander typisch kenmerk van deze sneaker: het wafelpatroon van de zool. De rubberen zool met deze structuur heeft ervoor gezorgd dat de Vans Authentic een carrière als optimale skateschoen hebben gemaakt. De slijtvaste zool van gevulkaniseerd rubber is niet alleen duurzaam, maar gaf ook een goede grip op het board - toentertijd. Maar in die tijd was gaf deze compacte skateschoen een heef nieuw gevoel... en werd met open armen door de skaters aanvaard. Binnen de kortst mogelijke tijd werd er door heel Californië op Vans Authentic geskateboard.

  Toen de opvolger van deze skateschoen, de Vans Era, snel als nummer 1 gekozen werd vanwege zijn comfortabele en gemakkelijker toepassing voor de skaters, bleef de Vans Authentic zijn fans behouden, want ook zonder skateboard, had hij al snel zijn intrede in het straatbeeld gedaan. Vans waren cool en trendy en de Vans Authentic met vooral omdat hij trouw bleef aan zichzelf en zijn herkomst: er goed uitzien en goede grip staan voor een optimale street style!

  Vans Authentic – veel kleuren en een klassiek design De Vans Authentic blijft trouw aan zichzelf. Tot vandaag heeft het zijn oorspronkelijke ontwerp behouden. Maar wat betreft kleur, is er natuurlijk wel van alles gebeurd de laatste 30 jaar. Altijd trendy zijn de Authentic zwart en de Van Authentic wit. Altijd de moeite waard een eye-catcher zijn de Vans met schaakbordpatroon. Maar was ook met krijtstreep is deze schoen wereldwijd te vinden. In de SIDESTEP webwinkel vind je de Vans Authentic in vele kleuren en maten. Of het nu om Chino, jeans of rok gaat - deze sneaker past bij elke outfit en zowat elke gelegenheid.

  Lees minder

  Heren
  Dames
  Kinderen