• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands
  Beginpagina Alle
  Merk Nike x Model Air Force x
  Min. €
  Max. €
  Nike Air Force

  Nike Air Force - Cult en tijdloze klassieker combines generaties


  Als er over hippe schoenen wordt gesproken, valt onvermijdelijk de naam Nike Air Force 1. Bij deze schoen hebben we het over een basketbalschoen van de gerenommeerde sportartikelenfabrikant Nike. In het jaar 1982 op de markt gebracht, maakte de Nike Air Force niet uitsluitend naam in de basketbalscene. Vooral in de hip-hop-wereld verwierf de Nike Air Force de cultstatus, waar hij als streetstyleschoen razend populair werd. In de afgelopen 30 jaar creëerde Nike steeds weer nieuwe Air Force 1-modellen. Alles bij elkaar zijn er in de loop der tijd door de sportartikelenfabrikant meer dan 1700 versies in ontelbare verschillende materiaal- en kleurencombinaties in de handel gebracht.


  Lees meer

  De roem en cultstatus van de Air Force 1 worden muzikaal gefundeerd

  Zelfs bekende muzikanten hebben diverse songs gewijd aan het hippe Nike Air Force-model. Van US-rapper Nelly, samen met Murphy Lee, Kyjuan en Ali, de Duitse rap-grootheden Kool Savas en Jan Delay tot aan Kanye West, KRS-One en Rakimund Nas - zij hebben allemaal de Nike Air Force op muzikale wijze geëerd. Het enthousiasme rondom de Nike Air Force is vandaag de dag, onafhankelijk van de generatie van toen, nog niet weggeëbd. Niet zo gek, want tenslotte heeft een internationaal bekende en erkende designer en beeldhouwer, in de persoon van Bruce Kilgore, de Air Force 1 ontworpen. Niet in de laatste plaats was het zijn expressieve design dat de Air Force 1 in de cultstatus verhief, wat tot een regelrechte Air Force hype leidde.

  Witte en zwarte Nike Air Force zijn wereldwijd klassiekers

  Als je deze extreem hippe en simpelweg coole Nike Air Force-schoen nog niet hebt, kun je bij ons een compleet assortiment aan Air Force 1-modellen vinden. We hebben ons portfolio zodanig samengesteld, dat er voor bijna elke smaak en behoefte een passende Nike Air Force 1-schoen te vinden is. Je kunt kiezen uit enkelhoge of wat lagere versies. Ook hebben we in ons assortiment zowel modellen voor mannen als voor vrouwen opgenomen. Je kunt de Nike Air Force in verschillende kleurvarianten krijgen. Wil je wat meer klassiek, dan bestel je de Nike Air Force 1 bijvoorbeeld in het wit of in het zwart. Het voordeel hiervan ligt voor de hand: deze kleuren laten zich met iedere denkbare outfit uitstekend combineren. Kies je voor de Nike Air Force 1 in deze kleuren, dan kies je voor een echte klassieker.

  Bij de Nike Air Force zijn speciale technologieën en een hoge functionaliteit gegarandeerd.

  Iets meer stijl geef je aan je outfit wanneer je voor een wat meer opvallende kleur kiest. In onze shop vind je bijvoorbeeld knalrode, turquoise of gele Air Force 1-modellen. Met Air Force modellen in deze kleuren zet je jezelf opvallend neer op bijvoorbeeld een feestje of straatfeest. Want de Nike Air Force 1 kent iedereen. Een daarmee draag je weer bij aan de fulminante geschiedenis rondom de vele Air Force-varianten. Afgezien van het verhaal van de Air Force 1, de cultstatus en het uiterlijk, heeft de schoen natuurlijk ook speciale technologie en een hoge mate aan functionaliteit te bieden. De Nike Air Force 1 is namelijk verbazingwekkend licht. Nike heeft in de middenzool zware materialen ingeruild voor Nike Air-demping. Deze gewichtsbesparing heeft de prestaties van de Air Force-modellen op geen enkele wijze benadeeld. Integendeel, als sporter hoef je nu minder energie te verbruiken bij het hardlopen of springen.

  Air Force 1 van Nike overtuigt door veelzijdigheid

  Een essentieel kenmerk van de Air Force is de demping. Deze kan namelijk bij de Air Force 1 individueel en nauwkeurig worden ingesteld op verschillende eisen en voorwaarden. Door deze veelzijdigheid is het Air Force-model geschikt om met succes te gebruiken in verschillende takken van sport. De Nike Air Force 1 past zich, dankzij de instelmogelijkheden, vrijwel altijd aan de verschillende omstandigheden van de sport van je keuze aan. Je zal het direct merken. Zodra je je voet afzet, treedt de demping van je Nike Air Force 1 direct in werking. De kracht van de impact wordt geabsorbeerd en je spieren, pezen en gewrichten worden effectief gespaard. Vervolgens keert de Air-demping weer terug naar haar oorspronkelijke vorm.

  Je kunt vertrouwen op de duurzaamheid van je Air Force-schoenen

  Je kunt altijd vertrouwen op de lange levensduur van de Nike Air-demping. In het verleden hebben de demping en de materialen in de Air Force 1 al bewezen erg duurzaam te zijn. Zo zal de Nike Air tijdens de totale levensduur van je hippe Air Force-schoen altijd betrouwbaar dempen. Bij de in de Air Force 1 toegepaste technologie bevindt zich perslucht in een flexibele, maar ongelooflijk robuuste kamer. Deze Air-Sole-elementen zijn in de voorvoet, in de middenzool onder de hiel of bij sommige Air Force-modellen in beide gebieden geïntegreerd. Deze elementen worden dan bij impact samengedrukt en reduceren daarmee de werkelijke kracht van de impact aanzienlijk. De Nike Air Force 1 heeft naast zijn hippe en stijlvolle uiterlijk ook functioneel zeker een premium karakter.

  Lees minder

  Heren
  Dames
  Kinderen