• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands
  Beginpagina Alle
  Merk New Balance x Model 574 x
  Min. €
  Max. €
  New Balance 574

  NEW BALANCE 574 – RETRO op zijn best!


  De New Balance 574 is een retroschoen van grote klasse. Al jarenlang wordt hij in tal van verschillende kleurcombinaties als geliefde sneaker gedragen. Het zachte bovendeel van suede en textiel, de gevoerde tong en een aangenaam voetbed hebben de New Balance 574 al vroeg tot favoriet onder de sneakers gemaakt


  Lees meer

  New Balance 574 – van eenvoudig tot extravagant

  In 1988 kwam de New Balance 574 als hardloopschoen op de markt. Maar als in een schoen comfort en stijl samengaan, is er al snel een sneaker geboren. En precies dat gebeurde bij de New Balance 574. De lichte en goedgevoerde schoen heeft nog een pluspunt: een heel cool uiterlijk. De vele kleurvariaties spreken elke sneakerfan aan. De New Balance 574 heeft opvallend snel de weg van de atletiekbaan naar het dagelijkse leven gevonden. De 574 retro running schoen heeft een vaste plek in de sneakerafdelingen van schoenwinkels veroverd - terecht, want de New Balance 574 is een schoen die opvalt. Met zijn brede en hoge neus, de zool die uit meerdere lagen bestaat en de opgenaaide N, het logo van het merk New Balance, is dit een echte blikvanger. De bovenkant en het logo van de New Balance 574 vormen altijd een kleurcontrast dat interessant en opvallend is en bij de vele fans van de 547 in de smaak vallen.

  New Balance 574 bij SIDESTEP

  Een andere onderscheidende factor voor de extreem flexibele pasvorm is het toegepaste Aramis-testprotocol. De ontwikkelaars hebben dit procédé specifiek voor het model Adidas Ultra Boost gebruikt. Daarbij wordt in eerste instantie de blote voet van de loper van meerdere sensoren voorzien en aansluitend worden tijdens de loopbeweging in detail metingen verricht. Door middel van een 3-D-analyse worden dan de bewegingen van gemarkeerde punten geregistreerd, die vervolgens grafisch worden weergegeven. Om te zorgen dat het bovenmateriaal van de Adidas Ultra Boost in het ontwikkelproces zich ook werkelijk voegt naar de voetbeweging, wordt de werkwijze dan nog eens herhaald met schoen aan.

  De 547 in het zwart, blauw of wit geeft de optimale finishing touch aan je outfit. Ook met de kleurrijke designs is de New Balance 574 de perfecte schoen om te dragen met jeans, leggings of een korte broek. In de SIDESTEP webwinkel vind je de verschillende kleurcombinaties in vele maten – voor dames en heren. Laat je door de verscheidenheid inspireren en bestel jouw persoonlijke favoriet zonder verzendkosten bij SIDESTEP.

  Als je kleur, comfort en een tijdloze lifestyle zoekt, is de New Balance 574 jouw eerste keuze!

  Lees minder

  Heren
  Dames