• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands
  Beginpagina Alle
  Merk New Balance x
  Min. €
  Max. €
  New Balance

  NEW BALANCE – draagcomfort met stijl


  Oorspronkelijk bedoeld als een sportschoen voor mensen met voetproblemen, is deze schoen niet meer weg te denken uit de lifestyle sneakers: New Balance. Al meer dan 100 jaar maakt New Balance schoenen voor elk type voet, omdat elke voet is anders. Wat begon als een revolutie van de loopschoen, is nu een gevestigde naam in lifestyle schoenen. Met trendy en stijlvolle retro running schoenen zoals de 574 of 420 modellen zijn New Balance schoenen classics geworden.


  Lees meer

  Het idee kwam uit de dierenwereld

  William J. Riley, de uitvinder van New Balance vond zijn inspiratie in een kip. Hij nam de anatomie van het dier als uitgangspunt, dat met drie klauwen een perfecte balans heeft en ontwikkelde daarmee een model dat de eerste New Balance schoen werd.

  Gemaakt in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk met kwaliteitswaarmerk

  De eerste nieuwe Balance werd geproduceerd in 1906 in de Verenigde Staten, in Boston om precies te zijn. Sindsdien produceert het bedrijf zijn schoenen in de Verenigde Staten. In 1982 werd New Balance uitgebreid en opende zijn eerste productiefaciliteit in het Verenigd Koninkrijk om tegemoet te komen aan de grote vraag. Sindsdien geldt „Made in the UK“ als kwaliteitswaarmerk. Ondertussen is New Balance de vierde grootste producent van sportschoenen met een productie van meer dan 28.000 paar schoenen per week.

  New Balance bij SIDESTEP

  New Balance schoenen zijn een vaste waarde in het Sidestep assortiment. De kleurrijke klassiekers overtuigen niet alleen met hun draagcomfort, maar ook door hun tijdloze stijl. Met hun heldere design en stijlvolle vorm zijn het bijzondere blikvangers. In de schoenenkasten van trendsetters zijn deze cult retroschoenen allang vertegenwoordigd.

  Lees minder

  Heren
  Dames
  Kinderen