• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands
  Beginpagina Alle
  Merk New Balance x
  Min. €
  Max. €

  NEW BALANCE SNEAKERS – DRAAGCOMFORT EN STIJL

  New Balance. Oorspronkelijk bedoeld als een sneaker voor mensen met voetproblemen, tegenwoordig niet meer weg te denken uit de lifestyle scene. Al meer dan 100 jaar maakt New Balance sneakers voor elk type voet, want elke voet is anders. Wat begon als een revolutie van de sportschoen, is nu een gevestigde naam in de sneakerscene. Met retro renschoenen zoals de 574 of 997 modellen, groeide het merk uit tot de tijdloze klassieker die het nu is. Tegenwoordig dragen mannen en vrouwen van elke leeftijd New Balance sneakers aan hun voeten.

  Sneakers van New Balance – een idee uit de dierenwereld

  William J. Riley, de uitvinder van New Balance sneakers, vond zijn inspiratie in een kip. Hij nam de anatomie van het dier als uitgangspunt. Met drie klauwen heeft een kip namelijk een perfecte balans. William zag een gat in de markt en al snel volgde het eerste New Balance sneakermodel.

  New Balance komt uit Boston, Massachusetts. Sinds 1906 produceert het bedrijf zijn sneakers in de Verenigde Staten. In 1982 bereide New Balance uit en opende zijn eerste productiefaciliteit in het Verenigd Koninkrijk om de groeiende vraag naar deze hippe sneakers aan te kunnen. Ondertussen is New Balance één van de grootste producenten van sneakers met een productie van meer dan 28.000 paar schoenen per week!

  New Balance sneakers voor dames en heren bij SIDESTEP

  New Balance sneakers zitten standaard in ons Sidestep assortiment. De kleurrijke klassiekers overtuigen niet alleen met hun draagcomfort, maar ook door hun tijdloze stijl. Wij hebben een grote keuze aan New Balance sneakers. Bestel vandaag nog jouw paar en ontvang je bestelling zonder verzendkosten. Alleen bij Sidestep! 

  Heren
  Dames
  Kinderen