• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands
  Beginpagina Alle
  Merk Converse x Model Chuck Taylor All Star x
  Min. €
  Max. €
  Converse Chuck Taylor All Star

  CONVERSE CHUCKS- RUBBERZOLEN DIE ALTIJD GAAN!


  Er zijn waarschijnlijk geen andere schoenen die op zo'n lange en succesvolle geschiedenis kunnen bogen als de Converse Chucks. In 1917 begon deze schoen met zijn karakteristieke rubberen zool en canvas bovenkant de wereld te veroveren. De Converse Chucks hebben met veel modetrends meegemaakt en werden door generaties van jongeren uitverkoren als cult-schoen. Hoewel het kleurenpalet en het aantal Special Editions groot zijn, is het ontwerp van de Converse Chuck in principe door de loop der jaren altijd hetzelfde gebleven: witte rubberzool met canvas bovenkant en (bij de hoge Chucks) met het All Star merk aan de binnenkant op de enkel. Klaar!


  Lees meer

  Converse Chucks – van basketballschoen tot cult-sneaker

  De rubberen zool heeft voor de Chuck de weg vrijgemaakt voor het succesverhaal. Omdat in de twintiger jaren van de vorige eeuw indoor sport vaak werd bedreven in kerkzalen en andere soortgelijke plaatsen met gladde parketvloeren waren de rubberen zolen van Converse Chucks precies goed. Converse medewerker en basketballer Chuck Taylor droeg zelf deze schoenen en al snel bleek dat het duidelijke voordeel in Converse All Stars, omdat ze non-slip waren. Dus hij heeft ze geïntroduceerd in het basketbal, gaf ze de typische ronde patch op de enkel en maakte ze bekend onder de naam Converse All Star Chuck Taylor. In de jaren vijftig veroverden de Converse Chucks de straat. De Amerikaanse jeugd wilde niet rondlopen in de leren schoenen van hun ouders. De rebel zelf, James Dean, droeg ze en versterkte zo het imago van de Converse Chucks als sneaker, de schoen die voor de nieuwe tijdgeest stond.

  Converse Chucks – die gaan altijd!

  Deze typerende zin past precies bij de Chucks: Ze gaan altijd! Flower Power, Punk, Parlement of Hip-Hop – de Converse Chucks zijn erbij. Ook als er jaren geweest zijn dat je ze minder op straat zag, de sneaker is het altijd weer gelukt comebacks te maken. Bij SIDESTEP vind je een breed scala aan Chucks in vele maten en kleuren voor dames en heren. In zwart, in wit, hoog of laag, met dierenprint of in leervariaant, de klassieke modelen van het merk Converse zijn in talloze designs en stijlen te vinden. Als de Chuck voor jou ook altijd gaat, laat je dan hier inspireren!

  Lees minder