• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands
  sale
  Beginpagina Alle
  Merk Converse x
  Min. €
  Max. €

  VAN RUBBERLAARS NAAR CONVERSE ALL STARS

  Het succesverhaal van Converse schoenen begint op het basketbalveld en eindigt op de straten, midden in het alledaagse leven! In 1908 begon Converse als producent van rubberlaarzen. Al snel ontdekt ''America’s Original Sport Brand'' het basketbal voor zichzelf en drukt een belangrijke  stempel op de sport. De basketbalspeler en Converse medewerker Chuck Taylor ontwikkelt de  gelijknamige Converse All Stars schoenen: de Chuck Taylor All Star Sneaker. De eerste basketbalschoen die het synoniem wordt voor de hele sport.

  All Stars, every day

  Als ze nog maar nauwelijks gevestigd zijn als sportschoenenmerk, worden de Converse schoenen ook een succes in het dagelijks leven. Converse krijgt de connotatie van rebellie en individualiteit. Sindsdien dragen kunstenaars en rebellen deze iconische sportschoen aan hun voeten. All Stars zijn de perfecte keuze voor individualisten en mensen die hun grenzen opzoeken.

  Converse slaat nieuwe wegen in

  Met modellen zoals de Pro Leather, Star Player en Weapon introduceert Converse nog meer iconische schoenen. De ''Star Chevron'', het bekende logo van Converse wordt het uithangbord en herkenningsteken van het merk. Converse beperkt zich niet tot een stijl of een omschrijving. En de reis gaat verder. Converse is nog steeds in beweging. Tegenwoordig is Converse een volledige dochtermaatschappij van Nike, met een veelzijdig portfolio,  dat naast de legendarische sneakers ook kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinder n bevat.

  Converse bij Sidestep

  Bij Sidestep vind je een groot aanbod aan Converse schoenen zoals de Pro Leather, de Chuck Taylor, de Weapon en méér. Voor ieder wat wils dus. Wacht niet langer en bestel jouw paar Converse vandaag nog in onze webshop. Nu met gratis verzending bij een bestelling vanaf €85!  

  Heren
  Dames