• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands
  Beginpagina Alle
  Merk Converse x
  Min. €
  Max. €

  Conmverse - Van rubberlaars naar sneaker


  Het succesverhaal van Converse begint op het basketbalveld. En vanaf daar worden ook de straten veroverd! In 1908 begonnen als fabriek in rubberlaarzen ontdekt „America’s Original Sport Brand“ al vroeg het basketbal voor zichzelf en drukt een belangrijk stempel op de sport. De basketbalspeler en Converse-medewerker Chuck Taylor ontwikkelt met de Converse Chuck Taylor All Star Sneaker de eerste basketbalschoen, die het synoniem wordt voor de hele sport.


  Lees meer

  Als ze nog maar nauwelijks gevestigd zijn als sportschoenenmerk, worden de Converse sneakers ook een succes in het dagelijks leven. Als teken van rebellie en individualiteit worden ze al decennia lang gedragen door kunstenaars, iconen, rebellen en originele mensen. Dus zijn Converse sneakers de keuze voor individualisten en mensen die de grenzen opzoeken.

  Converse slaat nieuwe wegen in

  Met modellen zoals de Pro Leather, de Star Player en de Weapon ontwerpt Converse nog meer sterke exemplaren en het „Star Chevron“-logo wordt het uithangbord en herkenningsteken van het merk. Van All Star via Jack Purcell tot CONS: Converse beperkt zichzelf niet tot een stijl of een omschrijving. En de reis gaat verder, Converse blijft nog steeds in beweging. Tegenwoordig is Converse Inc. uit N. Andover, Massachusetts, een volledige dochtermaatschappij van Nike Inc. met een veelzijdig portfolio, dat naast de legendarische sneakers ook kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen bevat.

  Lees minder

  Heren
  Dames