• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands
  Beginpagina Alle
  Merk Asics x Model Gel-Lyte x

  Asics Gel Lyte III - Technisch wonder ontmoet Retro-Design


  Aan het begin van de jaren ’90 was de Asics Gel Lyte III een hoogfunctionele loopschoen voor de lange afstand. Twee gel-dempingselementen in de voor- en achtervoet en een super pasvorm maakten ze bij marathonlopers al snel tot een must-have. Dit comfort is gebleven en zijn uiterlijk past volledig in de retro-trend. Geen wonder dus, dat de Gel Lyte III momenteel tot de meest geliefde sneakers behoort en zowel in de originele colorways als in vele nieuwe kleurcombinaties te verkrijgen is.


  Lees meer

  Asics Gel Lyte III – de schoen met de dubbele tong

  Een kenmerk van de Asics Gel Lyte III is zijn gespleten tongconstructie, die een geheel vormt met de voering van de schoen. Toen de Lyte III nog als hardloopschoen naam maakte, was dit feature absoluut nieuw en zorgt voor een goede pasvorm en meer stevigheid. Vandaag is de Asics Gel Lyte III met dit design-highlight een echte blikvanger en de tong vervult ook nog altijd de wellness-factor.

  Op de comfort-schaal onder de sneakers in retro-design is de Asics Gel Lyte III helemaal bovenaan gepositioneerd, want het technisch wonder van toen was niet voor niets de eerste keus als het ging om het in looppas voltooien van de marathonafstand van 42,195 km.

  Asics Gel Lyte III – een sneaker in kleurenroes

  Het succes van de Asics Gel Lyte keert terug in het retro-tijdperk. De schoen is zó in trek, dat Asics steeds nieuwe colorways op de markt brengt, waar de fans van deze schoenen ze dankbaar voor zijn. Met vele limited editions, deels in samenwerking met andere labels, wordt de Asics Gel Lyte III nooit saai. Deze schoen blijft zeker nog een hele tijd de lieveling van de sneakerscene. Bij SIDESTEP hebben we vele Asics Gel Lyte III schoenen voor dames en heren in verscheidene maten. Degene die ook de kleurenroes met pantoffelgevoel wil meemaken, zal bij ons in de Asics-merkwinkel zeker slagen.

  Lees minder