• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands
  Beginpagina Alle
  Merk adidas x Model ZX Flux x
  Min. €
  Max. €

  ADIDAS ORIGINALS ZX – eighties look opnieuw gelanceerd


  Terug naar de toekomst – de schoenen van de Adidas Originals ZX serie hebben de sprong gemaakt naar het retro running segment. Geen wonder, want snel en explosief waren de als hardloopschoenen bedachte schoenen uit de ZX serie al in de jaren 80. Hier brachten ze een revolutie teweeg in de de loopschoenen markt dankzij nieuwe technologieën en een compleet nieuw concept.


  Lees meer

  Adidas Originals ZX - ZX 8000 en co

  De ZX loopschoen zag het licht in het jaar 1985. Adidas ging met een nieuw running concept van start, waar we vandaag de Adidas Original ZX sneaker aan te danken hebben. Maar even terug naar de oorsprong. De ZX schoenen ware de eerste loopschoenen, die tegelijkertijd konden steunen, leiden en dempen. Daarbij kwam eind jaren 80 met de Adidas ZX 8000 ook nog het torsie element, dat voor verdere sensatie zorgde, omdat dit systeem de voor- en achtervoet van elkaar loskoppelde en voor een compleet nieuw loopgevoel en veel comfort zorgde. Dit comfort is ook in de Adidas Originals ZX Retro modellen merkbaar aanwezig en maakt ze daarmee tot de perfecte partner voor verlengde shop uitstapjes en nachten doorzakken.

  Adidas Originals ZX – de ZX Flux

  Puur optisch gezien zal men het nauwelijks geloven, maar de jongste telg uit de Adidas Originals ZX familie, de ZX Flux is gebaseerd op het model ZX 8000 uit 1988. Kenners zien het, wanneer ze de volledig witte buitenzool van de ZX Flux bekijken, want die komt overeen met zijn voorganger uit de jaren 80. De rest heeft echter afscheid genomen van de retro look van de andere Adidas Originals ZX sneakers en komt eenvoudig en futuristisch over. De upper bestaat bijna uitsluitend – tot op de hielsteun van kunststof- uit mesh in een nieuwe weefvorm. Bij de ZX Flux 2.0 brengt een leren ornament in het middenvoet gedeelte interessante kleurencontrasten.

  Adidas Originals ZX bij SIDESTEP

  Wie zijn jaren 80 look ook wil opfrissen, ontkomt niet aan de Adidas Originals ZX. Als je niet toevallig nog een model uit vroegere tijden in de kelder heb liggen, is Sidestep-shoes.com in ieder geval het juiste adres om je outfit te verrijken. We hebben een grote keuze aan Adidas Originals ZX voor dames en heren en sturen je het gewenste model binnen enkele dagen thuis met onze kosteloze verzendservice.

  Lees minder