• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands
  sale
  Beginpagina Alle
  Merk adidas x Model Superstar x
  Min. €
  Max. €
  adidas Superstar

  ADIDAS ORIGINALS SUPERSTAR


  De adidas Originals Superstar is een echte 1969’er – gewoon revolutionair. Terwijl in Woodstock de haren wild rond wapperden, de eerste mensen op de maan landden en het Duitse televiesiepubliek live uit Berlijn de eerste ZDF hitparade vanaf de bank kon volgen, bracht de adidas Originals Superstar een revolutie teweeg in de wereld van basketbalschoenen. Toch was het in mindere mate de functionaliteit van de schoen die voor deze revolte heeft gezorgd, maar meer zijn revolutionaire uiterlijk. Niet voor niets is de adidas Originals Superstar als “mosselschoen” betiteld en bekend geworden.


  Lees meer

  adidas Originals Superstar – schoenen niet alleen voor sterrren

  Het moderne design van de adidas Originals Superstar was hetgene dat ze van het basketbalveld tot een echte sneaker Superstar heeft gemaakt. Uiteindelijk wonnen de schoenen aan populariteit met de Superstar 2, die vanaf het midden van de jaren ‘80 op de markt kwam, en zich allleen door een dikere tong van haar voorganger onderscheidde. De rubberen hielkappen, die eruit zagen als een mossel, maakten ze uniek en raakten blijkbaar een gevoelige snaar in de hip-hop scene. Run DMC droegen adidas Originals Superstar in het wit en ook de mannen van Red Hot Chilli Peppers hebben de sneakers ontdekt. Geen wonder dus dat de fans deze snel bestempelden tot superster en zijn zegetocht begon als één van de meest modieuze schoenen van adidas.

  Diverse speciale edities stookten de hype rondom de adidas Originals Superstar verder op en maakten ze ook voor de sneakerheads van het eerste uur een absolute musthave. Naast deze Special Editions was de adidas Originals Superstar daarna ook niet alleen meer in wit en zwart beschikbaar, maar ook in verscheidene andere kleuren en materialen en in een high-cut versie.

  adidas Originals Superstar snekers bij SIDESTEP

  Bij SIDESTEP hebben we verschillende modellen uit de adidas Originals Superstar in Black en White versies voor dames en heren. Het spreekt voor zich dat deze cult sneakers onderdeel uitmaken van de adidas Originals lijn, waarin alleen echte klassiekers zijn opgenomen.

  Als dit geen reden is voor jou om ook de adidas Originals in je verzameling op te nemen, dan is wellicht dit er wel één: de Superstar past bij elke outfit, heeft een hoogwaardige upper van leer en Tifolio-logo op het hielgedeelte. Het klassieke silhouet en het verhaal dat schuilt achter de adidas Originals Superstar, maakt deze schoen eenvoudigweg begerenswaardig. Als jij ook fan bent, dan sturen we je binnen een paar dagen een persoonlijke Superstar in jouw maat op, zonder verzendkosten (vanaf 35 euro).

  Lees minder