• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands
  Beginpagina Alle
  Merk adidas x Model NMD x
  Min. €
  Max. €
  adidas Originals NMD

  adidas NMD - futuristische sneakers uit het archief!


  Bij de ontwikkeling van de Adidas NMD hebben de makers gebruikt gemaakt van het ontwerp van drie Adidas stijlen, die in 1984 op de markt gekomen zijn. Daarbij is de term „gebruik maken“ eigenlijk te zacht uitgedrukt: ze hebben voor het design van de Adidas NMD de beste stijl-features van The Rising Star, de Micro Pacer en de Boston Super perfect met elkaar gecombineerd en met moderne Adidas technologieën, zoals de Boost-zool en de Primeknit upper, geupdated. Daar is de Adidas NMD uit voortgekomen, een sneaker die qua Look & Feel absoluut past in het jaar 2016.


  Lees meer

  adidas NMD: Geïnspireerd door Adidas stijliconen uit de jaren 80!

  Voor fans van de jaren 80 Adidas Vintage-Looks zijn de Adidas modellen The Rising Star, Micro Pacer en Boston Super geen onbekenden. Ze maakten furore als Peformance-loopschoen in de hardloopscene. Hiervan heeft de Adidas NMD –naast enkele andere features- ook zijn Running-silhouet geërfd. Ook op de drie loopiconen geïnspireerd is het stabiliteitsblok, dat grotendeels de middenzool definieert. Dit technische detail, dat de lopers ooit moest helpen met een optimale loopstijl, is vandaag één van de meest markante design details van de Adidas NMD. Wat Adidas overigens niet heeft meegenomen naar het jaar 2016, is het mini-computersysteem van de Micro Pacer. Wat bij het verschijnen van de Micro Pacer een absoluut hoogtepunt was, namelijk de toentertijd in de tong ingebouwde microcomputer, die de snelheid en afstand van de loop kon monitoren, was voor de innovatieve en futuristische Adidas NMD een beetje te weinig retro.

  Adidas NMD – met Boost en Primeknit klaar voor de toekomst!

  In tegenstelling tot andere Adidas sneakers, die retro-geïnspireerd zijn, is de Adidas NMD geen nieuwe uitgave van een oude Adidas Performance-schoen. Schoenen zoals de Stan Smith of de Superstar zijn meer of minder onveranderd van tennis- of basketbalschoen tot cult sneaker geworden - en precies dat is ook het geheim van hun succes. De Adidas NMD daarentegen is totaal anders: in deze schoen zijn coole retro-features en moderne technologieën verenigd. Dat laatstgenoemde slaat vooral op de middenzolen met het nog tamelijk nieuwe Boost materiaal, dat bij de Adidas loopschoenen een nieuw tijdperk aan dempingscomfort heeft ingeluid. De Boost capsules slaan de impact energie bij het lopen op en geven het direct weer vrij – dit Energy-Return-System maakt de Boost zool zo comfortabel. Ook de Primeknit upper van de Adidas NMD is een nieuwe technologie van het Adidas huis. Het blinkt vooral uit in lichtheid en flexibiliteit en is daarom ook al bij andere sneakers met succes ingezet.

  adidas NMD – nu bij SIDESTEP

  De Adidas NMD verenigt een sterke innovatiekracht met een charmante portie klassieke details- en dat is het geheim van zijn succes! Met deze schoen heeft Adidas het ticket naar een nieuw sneaker-tijdperk uitgegeven. We zijn verheugd je de Adidas NMD in verschillende Coloways te kunnen aanbieden in onze shop.

  Lees minder