• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands
  Beginpagina Alle
  Merk adidas x Model Boost x
  Min. €
  Max. €
  adidas Ultra Boost

  Adidas Boost modellen staan voor innovatie, creativiteit en comfort


  Of het gaat over Adidas Pure Boost of Adidas Ultra Boost – volgens Adidas zelf gaat het bij deze Adidas Boost modellen om de beste loopschoenen ter wereld. In ieder geval overtuigen bijvoorbeeld de Adidas Pure Boost modellen met kwalitatieve hoogwaardigheid, draag- en loopcomfort en ook met uiterlijke attractiviteit. De Adidas Ultra Boost modellen flirten bovendien met een innovatief systeem en features met toegevoegde waarde.


  Lees meer

  Innovatie met hoofdletters bij de Adidas Ultra Boost

  Een geoptimaliseerde energiehuishouding en een duidelijke plus aan demping – dat zijn de onderscheidende features van de nieuwe Adidas Ultra Boost. In januari 2015 geïntroduceerd, zorgde de sportschoen al direct voor een twinkeling in de ogen bij vele sporters. De Adidas Ultra Boost presenteerde zich namelijk niet alleen met een excellent herstellende middenzool, maar overtuigde ook direct dankzij de Monosock-constructie met een ongekend flexibele pasvorm. Bij deze constructie wordt het uit bijzonder flexibel Primeknit bestaande bovendeel direct in één operatie geweven. Zo worden naden vermeden en kan de schoen als een sok om de voet sluiten.

  Adidas Ultra Boost overtuigt met techniek en comfort

  Een andere onderscheidende factor voor de extreem flexibele pasvorm is het toegepaste Aramis-testprotocol. De ontwikkelaars hebben dit procédé specifiek voor het model Adidas Ultra Boost gebruikt. Daarbij wordt in eerste instantie de blote voet van de loper van meerdere sensoren voorzien en aansluitend worden tijdens de loopbeweging in detail metingen verricht. Door middel van een 3-D-analyse worden dan de bewegingen van gemarkeerde punten geregistreerd, die vervolgens grafisch worden weergegeven. Om te zorgen dat het bovenmateriaal van de Adidas Ultra Boost in het ontwikkelproces zich ook werkelijk voegt naar de voetbeweging, wordt de werkwijze dan nog eens herhaald met schoen aan.

  Energie-efficiëntie, dynamiek en dempingskwaliteit zijn steeds merkbaar

  De complete middenzool van de Adidas Ultra Boost bestaat voornamelijk uit Boost-materiaal dat door Adidas en BASF gezamenlijk is ontwikkeld. Dit zogenaamde eTPU materiaal brengt meerdere voordelen: het absorbeert relatief veel energie, beschikt over een ongelooflijk hoog herstellend vermogen en kan zowel bij warmte als bij kou gebruikt worden. Daardoor heb je met de Adidas Ultra Boost dus zowel in de woestijn als bijvoorbeeld op de noordpool altijd de juiste schoen aan de voet. Test de Adidas Ultra Boost eenvoudig zelf en geniet van de comfortabele voordelen. Ervaar de energie efficiëntie en de dynamiek die de Adidas Ultra Boost kenmerken. Speciaal op vaste ondergrond komt deze schoen, die we als heren- en damesmodel aanbieden, het beste tot zijn recht.

  Speciale Adidas Ultra Boost versie voor dames in de aanbieding

  Ook bij de kleurstelling moet je geen water bij de wijn doen. Van diepzwart via neongeel en wit tot aan meerkleurige modellen; je vindt in ons portfolio een veelheid aan kleuren en kleurcombinaties. Om de keuzemogelijkheid nog verder te vergroten, hebben we naast de klassieke Adidas Ultra Boost modellen een expliciete versie voor dames in ons assortiment opgenomen. Zo is de Adidas Ultra Boost ST Glow voor dames een buitengewoon aantrekkelijke loopschoen. Aan de ene kant biedt hij je voet een goede portie stabiliteit, aan de andere kant biedt hij een lichtvoetige loop, ook over langere aftanden.

  Adidas Pure Boost: loopcomfort en fashion zorgen voor een lifestyle-ervaring

  In onze winkel vind je ook diverse modelversies zoals de reeds in cult status verheven Adidas Pure Boost. Je kunt bij de Adidas Pure Boost modellen kiezen tussen een veelheid aan kleuren en kleurencombinaties. Het basisontwerp blijft bij alle Adidas Pure Boost modellen echter gelijk. Daarbij combineert de schoen, dankzij het toegepaste materiaal, een vederlicht loopgevoel met een betrouwbaar vaste grip. De dragers van deze schoenen roemen altijd weer de merkbare energie recycling, het ruimtelijk comfort voor de tenen en de hoge dempingskwaliteit. Daarbij komt dat je je met de Adidas Pure Boost tegelijkertijd modieus voortbeweegt. Want bij deze schoen horen hardlopen, fashion en lifestyle onveranderlijk bij elkaar.

  Adidas Boost speciale modellen – visueel en functioneel overtuigend

  Een extra toevoeging aan een extravagante lifestyle krijg je met het speciale model Adidas Pure Boost Reveal. In het zwart met neongroene veters word je een stijlicoon op het gebied van sportieve mode- natuurlijk zonder daarbij in te leveren op de functionele voordelen van Adidas Boost. Dit Adidas Boost model is bij ons ook verkrijgbaar in de combinatie zwart/roze. Ook hebben we, met de in roze vormgegeven Adidas Original Pure Boost alsmede de Adidas Pure Boost X TR voor dames – zowel functioneel als optisch aantrekkelijk - nog verdere highlights in ons portfolio.

  Adidas Boost varianten voor kinderen en jongeren in beeld

  Ons assortiment rondom de Adidas Boost modelserie wordt nog aangevuld met de serie Adidas Engery Boost en de modellen Adidas CC Rcoket Boost en Adidas Originals CH Rocket Boost. Specifiek in de Rocket Boost heeft Adidas daarbij haar creativiteit de vrije loop gelaten en meteen twee speciale technologieën (Clima Heat en Adidas Boost) geïntegreerd. Uit deze symbiose is een sportschoen ontstaan die je ook in de winter bij koude temperaturen en algemeen slechte weersomstandigheden een uniek comfortabel draagcomfort bezorgt. Iets kleurrijker wordt het nog met de Adidas CC Rcoket Boost, die met zijn slijtvaste rode buitenzool voor wat kleur zorgt in het donkere jaargetijde. De Adidas Boost modellen met de toevoeging Energy zijn juist specifiek toegesneden op de behoeften van kinderen en jongeren. De onderscheidende karakteristieken van deze Adidas Boost modellen voor jongeren zijn het extreem luchtige bovenmateriaal, de zowel energie- efficiënte als dynamische tussenzool en de anatomische pasvorm. Bij dit Adidas Boost model vind je draagcomfort en weerstand.

  Lees minder

  Heren
  Dames