• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 80 SIDESTEP-WINKELS
 • SERVICE: +31 20 225 1487
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 80 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands
  Beginpagina Alle
  Merk adidas ORIGINALS x Model Tubular x
  Min. €
  Max. €

  De Adidas Tubular reeks zet de standaard voor de toekomst


  Ze belichamen allen een stuk geschiedenis. Maar gelden tegelijkertijd als ongelooflijk visionair. Vooral de optische prikkels worden daarbij geroemd. De Adidas Tubular serie zet zonder twijfel de toon op het gebied van design, functionaliteit en flair. De keuze zal je zwaar vallen, maar zo zou het ook moeten zijn. Tenslotte zorgen de Adidas Tubular modellen zoals de Adidas Tubular Runner of de Adidas Tubular X Knit voor enorme furore met hun onderscheidende, vaak eigenzinnige ontwerpen. Bij deze schoenen weet je dat je iets bijzonders aan de voeten draagt. De alleen in onze online shop beschikbare Adidas Tubular Runner in een bonte kleurencombinatie wordt op straat, op een feest, in de bar of op het strand een absolute blikvanger.


  Lees meer

  De moderne esthetiek maakt de Tubular modellen tot het uitgelezen premium-product

  Of heb je het creatief gezien liever uitdagend en radicaal? Ben je liefhebber van agressieve designs? Dan is de Adidas Tubular Radial voor jou zeker de juiste keuze. De modellen uit de Adidas Tubular Radial serie worden gekenmerkt door een minimalistisch ontwerp. Want het richt zich op de agressieve design-look uit de jaren 90. Bijzonder opvallend zijn daarbij de Adidas Tubular zolen met de ultra-stilistische ribbeldetails, die samen met de hoogwaardige materialen en de getoneerde texturen een modern silhouet belichamen. Streetwear wordt hier zonder twijfel volledig opnieuw gedefinieerd. Daarbij geldt de Adidas Tubular als het futuristische lid van de sneaker-familie van het sportmerk Adidas. Als visie op de toekomst geldt naast de optisch opvallende Tubular zool de stemmige upper-mix van zacht textiel en hoogwaardige leren overlay. In de juiste kringen is de Adidas Tubular in het bijzonder geliefd vanwege de moderne esthetiek, die een vakkundige brug vormt tussen sport en mode.

  Adidas Tubular Viral overtuigt als damesschoen met een edele look

  Voor een edele, doordachte en ronduit progressieve look staat daar tegenover de Tubular Viral. Uitsluitend als damesschoen bedacht, vervagen bij dit Adidas Tubular model de grenzen tussen functie en vorm. De low-cut schoen overtuigt meer met een ongemeen licht design en een evenwichtig en strak silhouet. Zijn edele esthetiek wordt nog verder ondersteund door een soepele mix van natuurlijke en synthetische materialen, waarbij deze compositie tegelijk ook voor een optimale pasvorm zorgt. In het concept van deze sportschoen komen diverse loopschoen modellen uit de Adidas archieven terug. Met name de upper van neopreen, de overlays uit Mono-Mesh en synthetisch leer en de elastische banden in de neus herinneren aan klassieke elementen uit meerder decennia van de Adidas geschiedenis. De extreem geribbelde buitenzool doet daarbij sterk denken aan de originele Adidas Tubular uit de jaren 90.

  Adidas Tubular Runner: modern- onconventioneel – progressief

  De Adidas Tubular Runner daarentegen is bedacht als unisex model. Het standaardmodel is weliswaar oorspronkelijk uitsluitend voor de heren bedoeld, maar inmiddels zijn er ook Adidas Tubular Runner voor dames en kinderen. Daarbij staat de high-cut sneaker absoluut in de traditie van het originele model, die in 1993 het licht zag. De nieuwe Adidas Tubular Runner verbindt nu de beste features uit heden en verleden met de gestructureerde overlays en een moderne pasvorm. Dragers van de Adidas Tubular Runner verklaren dan ook regelmatig onder de indruk te zijn van de precieze en excellente pasvorm. Ingeworteld in de sport en gelijktijdig geïnspireerd door de opinies van de fashion-metropolen - deze Adidas Tubular Runner heeft het design van een ultramoderne update met een expliciet hoge schnitt, met innovatieve fashion-details alsmede een merkbaar soepele neopreen upper. De dikke EVA buitenzool geeft de Adidas Tubular Runner daar bovenop nog een progressieve en onconventionele extra kick.

  Adidas Tubular X Knit – zo ziet sportief ontwerp en streetwear stijl er uit

  Wil je echter een sportschoen die evenzeer modern functioneel en met een agressief ontwerp voor de dag komt, dan moet je de Tubular X eens in detail bekijken. Deze schoen bevat in het ontwerp opvallende details, die rigoreuze materiaal- en kleurcontrasten teweeg brengt. Aan de ene kant strakke lijnen en aan de andere kant ronde hoeken gaan samen; dit contrast wordt verder geaccentueerd door de integratie van organische vormen. Met name de Adidas Tubular X Knit breekt daarin met alle conventies. Zo biedt de Adidas Tubular X Knit niet alleen een uitgesproken futuristische look, maar verbindt creatief de legendarische streetstyle met innovatieve features. De buitenzool van de Adidas Tubular X Knit zet de standaard met zijn tweekleurigheid. De ontwerpers hebben zich bij de buitenzool van de Tubular X Knit laten inspireren door banden. Zo beschikt de Adidas Tubular X Knit over een buien- en tussenzool van EVA uit één stuk, die modieuze chic met grip en standvastigheid combineert.

  Opvallend en aantrekkelijk- de Adidas Tubular serie zorgt steeds voor sensatie

  Of je nu uiteindelijk kiest voor een Adidas Tubular X Knit, de Adidas Tubular Runner of een ander Adidas Tubular model, hangt af van je eigen voorkeuren. In ieder geval beloven wij je, dat je in onze online shop de keuzestress lijfelijk zal meemaken. We hebben de meest interessante en aantrekkelijke varianten van de Adidas Tubular edities in ons portfolio. Bij ons vind je zowel een knalrode Adidas Tubular Nova of een Adidas Tubular Runner in croc-look als ook bijvoorbeeld een Adidas Tubular X Knit, die op bijna iedere straathoek het beeld zal bepalen. De bij ons verkrijgbare Adidas Tubular X Knit modellen zijn echter voornamelijk in het zwart beschikbaar. Desondanks zijn deze Adidas Tubular X Knit varianten eenvoudig maar toch extreem aantrekkelijk.

  Lees minder