• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands
  Beginpagina Alle
  Merk adidas Originals x

  Adidas Originals – Het drieblad regeert de wereld


  De Adidas Originals schoenen dragen allen een onmiskenbaar teken: het drieblad. Naar aanleiding van de Olympische spelen van 1972 in München ingevoerd als logo van het Adidas concern , dat bijzondere prestaties moest symboliseren, staat het drieblad vandaag de dag voor een ontspannen lifestyle-chic met de gebruikelijke Adidas kwaliteit. Als medeoprichter van de retro-golf omvat het Adidas Originals sectie een groot deel van de toenmalige functioneel ingezette sportschoen modellen van het wereldconcern. Vroeger voor sport- vandaag voor alledag (of beide)


  Lees meer

  Met de Adidas Originals Special gingen bijvoorbeeld aan het einde van de jaren 70 de handbalspelers in de hal op doelpuntenjacht. Een bijzondere rol is weggelegd voor de cultschoen Adidas Samba. Oorspronkelijk bedacht als indoor voetbalschoen, heeft deze ook vandaag nog talloze fans onder de halvoetballers. Vanwege zijn tijdloze design en vele leuke kleurencombinaties heeft de Samba ook als streetwear naam gemaakt en is daardoor verworden tot één van de meest verkochte sportschoenen ooit.

  Succesmodellen en masse

  De reeks succesmodellen uit het Adidas Originals huis is lang. Evergreens met het drieblad zijn voorbeeld de Adidas Superstar, de Adi Racer, de Adidas L.A. Trainer of de ZX-reeks. Hun populariteit is niet alleen te verklaren door de cultstatus van het merk Adidas, maar ook door hun klassiek-ontspannen en makkelijk te combineren design. Niet in de laatste plaats zijn er Sambas en co in zoveel verschillende kleurcombinaties, dat werkelijk iedereen zijn lievelingskleuren aan de voeten kan dragen. Een basis uitrusting Adidas Originals in de schoenenkast is eenvoudig een must voor alle schoen- en sneakerfans.

  In de SIDESTEP online shop vind je Adidas Originals, zover als het oog reikt. We wensen je veel plezier bij het rondsnuffelen en zijn benieuwd naar je keuze!

  Lees minder

  Dames
  Heren
  Kinderen