• GRATIS VERZENDING BOVEN €85
 • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS
  • GRATIS VERZENDING EN RETOURNEREN1
  • 30 DAGEN RETOURBELEID
  • MEER DAN 70 SIDESTEP-WINKELS

  Selecteer je land

  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.
  Om je bestelling correct te kunnen verwerken en voordat je kunt beginnen met winkelen, dien je op de volgende lijst het land te selecteren waarnaar de bestelling moet worden verzonden.

  Geselecteerde locatie Nederland
  Geselecteerde taal Nederlands
  Beginpagina Alle
  Merk adidas x
  Min. €
  Max. €

  ADIDAS SNEAKERS – SUCCESMODELLEN EN MASSE


  De reeks succesmodellen uit het adidas-huis is lang. Denk aan de adidas Samba, de Adidas Superstar, de Adi Racer en de ZX-reeks. Adidas is sinds jaar en dag één van de meest bekende sportmerken. De populariteit van adidas schoenen is niet alleen te verklaren door de cultstatus van het merk. Ookhet draagcomfort én de toegankelijke stijl van adidas sneakers maken deze schoen de beste vriend van jouw voet!

  Er zijn ontzettend veel verschillende adidas schoenen verkrijgbaar. Neem bijvoorbeeld de adidas Samba. Er zijn zo veel soorten Samba's in verschillende kleuren en stijlen dat deze snelle sportschoen haast bij elke outfit past. Wij vinden eigenlijk dat een paar adidas sneakers in elke schoenenkast thuishoort.

  ADIDAS ORIGINALS – DE SNEAKER MET HET ICONISCHE DRIEBLA

  Adidas sneakers – bijna iedereen kent ze of droeg weleens een paar schoenen van adidas aan zijn of haar voeten. Tegenwoordig draagt bijna elke schoen van het bekende sportmerk het onmiskenbare teken: het drieblad. Dat begon ooit bij de adidas Originals en vindt zijn oorsprong in de olympische spelen van 1972 in Munchen. Toen een bekrachtiging van bijzondere prestaties, vandaag de dag een symbol voor een ontspannen lifestyle.

  Adidas haalt het verleden naar het heden met de retrolijn van Originals. Een groot deel van de klassieke sportmodellen die adidas vroeger verkocht, zijn tegenwoordig weer verkrijgbaar in een nieuw jasje. Zo ook de adidas Samba, een echte cultschoen onder de kenners. De Samba, een adidas schoen oorspronkelijk ontworpen voor zaalvoetballers, was én is nog steeds een populaire keuze voor de indoor-sporter. Ondertussen maakt de Samba ook stappen in de buitenwereld en is de adidas sneaker een favoriet voor outdoor en streetwear.

  KOOP JOUW ADIDAS SCHOENEN BIJ SIDESTEP

  Het verhaal van adidas barst van inspiratie en geschiedenis. Lees het, of beter nog, ervaar het met een paar adidas sneakers aan je voeten! Sidestep heeft een ruime keuze aan allerlei stijlen en kleuren. Dus! Vind jouw paar adidas sneakers bij sidestep. Nu met gratis verzending bij een bestelling vanaf €85!

  Dames
  Heren
  Kinderen
  MEER WEERGEVEN